Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Dundaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, fut uzunluğunuza uygun CM değerini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza yanıt mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Hamiş : Kesinlikle ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk olağandan yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan saye alabilirsiniz.

Dolgu topuklu bot: Bukanak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla gayrı topuklu botlara gereğince giyimi henüz kolaydır. Daği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Faziletli dolgulu, alçrahat dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap paha.

Dundaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, fut uzunluğunuza munis CM değerini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza mukabele gelen cisim numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Canipıma sms ile ticari elektronik ileti gönderilmesine burada belirtilen izni veriyorum. Landmark grup şirketlerine ilgili markaların kampanyalarından salık gidermek istiyorum. Üyelik sözleşmesi ve KVKK Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıdeğerlendirme.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolayca iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşorospuı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Hatta şeffaf topuk içinde görev düz ışıltılı ve fosforlu aksesuarlar, bota ayrı bir stil katmaktadır. 

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir yararlanma olanakı sunar hem bile bediiyat bir stil kazandırır.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve kredili iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabi karşı tasa edilen soruların cevaplarını inceledikten sonrasında aklınıza hulliyatlan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend deri casual ayakkabı kadın topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve şimendiferçkotlarınız, mini boydan maxi destan etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete geçim sağlayan bu botlar özel günlerinizde, sokak ve daire stilinizde selim bir şıklığa ulaşmanızın en sadık adresi!

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina mutabık olan bu modellerin topukları ekseriyetle kalındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde vaziyet allıkır.

Report this wiki page